Yandy Smithin nettovarallisuus

Kuinka paljon Yandy Smith on arvoinen?

Yandy Smithin nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria

Yandy Smithin nettovarallisuus : Yandy Smith on amerikkalainen musiikkituottaja ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria. Yandy Smith aloitti työuransa viihdeteollisuudessa Violator Managementin avustajana. Yandy Smith on saanut kansallista tunnettuutta yhtenä suosituimmista näyttelijöistä VH1-tosi-tv-sarjassa Love & Hip Hop .:

Aikainen elämä: Yandy Smith syntyi 19. maaliskuuta 1982 Harlemissa New Yorkissa. Hän valmistui Howardin yliopistosta vuonna 2004.

Ura: Yandy Smith aloitti työuransa viihdeteollisuudessa Violator Managementin avustajana. Hänen asiakkaisiinsa kuului niin korkean profiilin muusikoita ja viihdyttäjiä kuin Missy Elliot , 50 senttiä ja VL Viileä J . Vuonna 2005, vain vuosi korkeakoulun valmistumisen jälkeen, Yandy tapasi räppäri Jim Jonesin ollessaan yksityisellä suihkukoneella, jonka Russell Simmons oli vuokrannut. Hän lopetti Violator Managementin tullakseen Jonesin kokopäiväiseksi johtajaksi. Seuraavana vuonna VH1 kääntyi Jonesin puoleen tekemään hänen ympärillään olevan todellisuusnäyttelyn. Ehdotetulle esitykselle nimeltä 'Keeping Up with the Joneses' tehtiin 11 minuutin traileri, mutta VH1 ei ollut vakuuttunut. Sitten Yandy otti yhteyttä Mona Scott-Youngiin, hänen mentoriinsa Violator Managementista, ja Mona muutti konseptia kääntääkseen sen, kunnes siitä tuli 'Love & Hip Hop', tuomalla mukaan Jonesin tyttöystävän Chrissyn ja hänen ystävänsä. Yandy esiintyi ensimmäisen kerran todellisuusnäyttelyssä ensimmäisen kauden aikana, kun Chrissy ja Jim kihloivat. Se oli kreditoimaton kame.

Yandy Smith liittyi elokuvan Love & Hip Hop: New York pääosiin kaudella 2. Hänen pääjuoninsa liittyi ongelmiin ja ongelmiin, joita hänellä oli työskennellessään Jim Jonesin johtajana. Tuon kauden aikana hänen ammattisuhteensa Jonesin kanssa romahtaa ja hän joutuu taisteluun Chrissyn kanssa Miamin yökerhossa. Jones ja Chrissy lopettivat suhteensa Yandyyn sen jälkeen.

Yandy työskenteli konsulttina Warner Music Groupissa, Atlantic Recordsissa ja Columbiassa. Sitten hän aloitti yhdessä entisen Violator Management -pomo Mona Scott-Youngin kanssa muodostaakseen Monami Entertainmentin. Yandy on yrityksen lahjakkuusagentti. Vuonna 2008 Billboard nimitti hänet 30 parhaan alle 30-vuotiaan johtajan joukkoon.

Yandy on myös mukana lifestyle-brändissä Everything Girls Love, jossa hän on osaomistaja, presidentti ja tuotepäällikkö.

(Kuva: Leon Bennett / Getty Images)

Yandy esiintyy myös jaksossa Love & Hip Hop Atlanta: After Party Live !, vierailevana tähtinä spin-off-näyttelyssä Remy & Papoose: Meet the Mackies ja erikoisuuksissa '40 Greatest Love & Hip Hop Moments, 'Dirty Little Secrets', 'Love Edition', 'Love & Hip Hop Awards: Certified and 40 Greatest Love & Hip Hop Moments: The Reboot'.

Henkilökohtainen elämä: Yandy Smithillä on kaksi lasta kiinteistökehittäjän Mendeecees Harrisin kanssa - poika nimeltä Omare Harris (syntynyt 16. heinäkuuta 2012) ja tytär Skylar Harris (syntynyt 26. tammikuuta 2015). 25. toukokuuta 2015 Yandy ja Mendeecees menivät naimisiin.

Yandy kasvatti tyttöä nimeltä Infinity Gilyard ja lopulta adoptoi hänet.

Yandyn aviomiehellä on kaksi lasta kahden muun naisen kanssa. Hänen ensimmäinen vauva-äitinsä Samantha tapasi hänet 19-vuotiaana. He seurustelivat kolmen vuoden ajan ja saivat lapsen, mutta hajosivat sen jälkeen, kun Samantha huomasi, että läsnäolijat huijaavat häntä. Hän tapasi toisen vauva-äitinsä Erikan vuonna 2003 hänen mukaansa tai vuonna 2009 hänen mukaansa. Erika on hänen vihdoin suhde, koska hän tuli raskaaksi sen jälkeen, kun hän oli virallisesti seurustellut Yandyn kanssa ja palkannut hänet lastensa lastenhoitajaksi. Teknisesti Erika on hänen kolmas vauva-äitinsä.

Yandyllä on kiristetty suhde Mendeeceesin vauvamamiin, joka räjähti julmaksi riidaksi naisten kanssa, jotka taistelivat Mendeeceesin vanhimpien lasten Mendeecees Jr. ja Aasim huoltajuudesta.

Tammikuussa 2013 osallistujat Harris pidätettiin syytteinä siitä, että hän ahdisti 15-vuotiaan tytön. Jos hänet tuomitaan, hän voi joutua vankilaan jopa 20 vuotta. Osallistujia on myös syytetty kuulumisesta kolmen miehen huumekauppajärjestöön. Kolme miestä väitetysti salakuljetti 2,5 miljoonan dollarin arvoista kokaiinia ja heroiinia vuosina 2005–2012. Yandy on puolustanut jyrkästi morsiamensa useita kertoja ja jopa kutsunut tiettyjä bloggaajia ja verkkosivustoja, jotka hänen mielestään ovat olleet erityisen epäoikeudenmukaisia ​​tai epätarkkoja raportoinnissaan. Vuonna 2016 Harris tuomittiin kahdeksasta kymmeneen vuoteen vankeuteen huumausainekaupasta. Hänet vapautettiin vankilasta tammikuussa 2020.

14. heinäkuuta 2020 Yandy Smith pidätettiin Louisvillessä Kentuckyssa oikeusministerin toimiston ulkopuolella järjestetyn mielenosoituksen aikana, kun Louisvillen poliisit kuolivat Breonna Taylorin. Taylor ammuttiin ja tapettiin maaliskuussa, kun poliisi tuli hänen kotiinsa huumeiden aikana. Poliisi oli väärässä kodissa, oikea oli 10 mailin päässä, ja epäilty oli jo pidätettynä. EMT Taylorin tappaneita upseereita ei 31. heinäkuuta 2020 mennessä ole pidätetty eikä syytetty hänen kuolemastaan.

Heinäkuun puolivälissä 2020 Smith julkaisi suloisen kunnianosoituksen Instagram-tililleen poikansa Omeren kahdeksatta syntymäpäivää varten. Hän kirjoitti: 'Sinussa tuli esiin kaikki täydellinen minusta. Puutteeni kaipasivat sinua selvästi. Olet kiltimpi kuin useimmat, myötätuntoinen, asut ja kävelet totuudessa, olet hauska, todella hauska. Sinä satutat, kun ihmiset satuttavat, rakastat kovasti. Olit talon mies niin kauan ja teit sen hyvin. Sinun piti kasvaa nopeasti ja katsoa sinua iso poika ... OLET 8 nyt !!! Me rakastamme sinua niin paljon!!!'

Heinäkuun lopulla 2020 Yandy julkaisi Instagram-tililleen neljän minuutin videon, jonka aikana hän avaa joitain painajaisia, joita hänellä on ollut viime aikoina. Hän sanoi: 'Kello on kuusi aamulla, ja minä herään vain kamalasta painajaisesta.' Hän jatkoi kuvaamalla, että hän heräsi ajattelemalla, että liittovaltion edustajat murtautuivat kotiinsa tappamaan hänet ja hänen lapsensa. Unessa hän kuuli agenttien sanovan, että he tulivat väärään kotiin. Yandy paljasti myös, että hänellä on ollut ahdistuskohtauksia mustana äitinä, joka asuu vuoden 2020 sosiaalisessa ilmastossa.

Yandy Smithin nettovarallisuus

Yandy Smith

Nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Nainen
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu