Yolanda Hadid Fosterin nettovarallisuus

Paljonko Yolanda Hadid on arvoinen?

Yolanda Hadidin nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Yolanda Hadidin palkka

100 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Yolanda Hadid Fosterin nettovarallisuus ja palkka: Yolanda Hadid on malli- ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Yolanda Hadid oli kuuluisa kukoistuksensa aikana, mutta hänestä tuli tunnetumpi äiti Bella Hadid ja Gigi Hadid oman mallinnusuransa vähenemisen jälkeen. Viime aikoina Yolanda Hadid on tehnyt itselleen nimen, kun hän on esiintynyt useissa todellisuuden televisio-ohjelmissa. Hän on myös kirjailija ja on harjoittanut useita liikeyrityksiä myöhemmässä elämässä.

Aikainen elämä: Yolanda Hadid Foster syntyi Yolanda van den Herik 11. tammikuuta 1964. Hän varttui pienessä Hollannin kaupungissa ja vietti nuoruutensa ratsastamalla, lypsämällä lehmiä ja hoitamalla erilaisia ​​maatöitä. Yolanda varttui veljensä Leon kanssa. Kun hän oli vain seitsemänvuotias, hänen isänsä kuoli auto-onnettomuudessa. Tämä osoittautui suureksi haasteeksi koko perheelle, mutta Yolandan äiti tuli itsenäisemmäksi ja oli päättänyt huolehtia lapsistaan.

Yolanda keskittyi myös perheensä hoitamiseen ja aloitti ensimmäisen työpaikkansa 13-vuotiaana. Hän työskenteli astianpesukoneena kiinalaisessa ravintolassa. Hän työskenteli myös paikallisessa ruokakaupassa. Jotenkin nuori tyttö onnistui taistelemaan töitä, koulua ja maatiloja.

Varhainen mallinnusura: Suuri muotisuunnittelija huomasi Yolandan 16-vuotiaana. Hän auttoi ystäväänsä hiusnäyttelyssä, kun hollantilainen suunnittelija Frans Molenaar otti yhteyttä häneen, joka tarvitsi kiireesti korvaavan mallin tulevaan muotinäytökseen. Yolanda hyväksyi keikan ja hämmästytti Eileen Fordin, kun hän käveli pitkin katua. Eileen Ford oli Ford Modelsin omistaja, ja hän allekirjoitti välittömästi 16-vuotiaan.

Mallinnusura: Yolanda oli tullut yhdeksi Eileenin malleista ja matkusti ympäri maailmaa ja koki elämän, josta monet tytöt voivat vain uneksia. Hän osallistui lukuisiin muotinäytöksiin ja valokuvauksiin esimerkiksi Sydneyssä, Pariisissa, Milanossa, Tokiossa, Kapkaupungissa ja Los Angelesissa. Vuonna 1994 hän oli kolmekymmentä vuotta vanha ja oli mallinnanut lähes 15 vuotta.

(Kuva: Roy Rochlin / 2018 Getty Images)

Aloilleen asettuminen: Pitkän ja hedelmällisen malliuran jälkeen Yolanda päätti, että on aika asettua ja perustaa perhe. Tavattuaan ja naimisiin Mohamed Hadid , hän synnytti kolme lasta. Nämä olivat Isabella Hadid, Jelena Hadid ja Anwar Hadid. Kaikista kolmesta lapsesta tuli myöhemmin julkishenkilöitä mallinnuksen ja muun toiminnan kautta. Yolandan ja Mohamedin perheeseen kuului myös kaksi hänen tyttärensä edellisestä avioliitosta. Yolandan avioliitto Mohamed Hadidin kanssa kesti kuusi vuotta, minkä jälkeen he erosivat. Mohamed on kiinteistökehittäjä, joka on kuuluisa erilaisista kehityksistä varakkailla alueilla, kuten Bel-Air ja Beverly Hills.

Avioeron jälkeen Yolanda muutti lastensa kanssa ja keskittyi kasvattamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväisenä yksinhuoltajana olemiseen entinen malli ei ollut romanttisesti yhteydessä kenenkään kanssa seuraavien kuuden vuoden aikana. Tämän jälkeen Yolanda tapasi David Fosterin. Tuottajalla, säveltäjällä ja muusikolla oli myös omia lapsia menneistä avioliitoista, ja pari sitoutui nopeasti. Neljän vuoden treffailun jälkeen Foster ehdotti. Kaksi naimisiin vuonna 2011. Heidän avioero ilmoitettiin vuonna 2015 ja saatiin päätökseen vuoteen 2017 mennessä.

Televisio-ura: Vaikka Yolanda Hadid Foster oli syöksynyt aikaisemmin televisiossa, hän saapui paikalle vasta vuonna 2012. Hittiesitys Beverly Hillsin todelliset kotiäidit teki hänet tunnetuksi yhdessä yössä, ja hän soitti itseään tässä todellisuushow'ssa. Hänestä tulee toistuva näyttelijä neljä vuodenaikaa, ja hänen panoksensa sarjaan olivat mieleenpainuvia.

Yolanda esiintyi myös onnistuneissa spin-off-yhtiöissä Vanderpump Rules ja New Yorkin todelliset kotiäidit , joka hyödynsi aikaisemman todellisuusnäyttelyn menestystä. Hän on pitkäaikainen ystävä todellisuuden tähden kanssa Lisa Vanderpump . Vuonna 2017 hän esiintyi tuomarina vuonna Muodin huipulle . Hänen merkittävin roolinsa oli näyttelyssä nimeltä Mallin tekeminen Yolanda Hadidin kanssa , ja se kantaesitettiin vuonna 2018. Hän oli isäntänä tässä näyttelyssä, johon osallistui mallien välinen kilpailu.

Taistelu Lyme-taudin kanssa : Yolanda Hadid Foster julkisti Lyme-taudin diagnoosinsa vuonna 2012. Hän levitti aktiivisesti tietoisuutta taudista ja on selittänyt sen vakavat vaikutukset elämäntapaansa. Yolanda sai erilaisia ​​taudin hoitomuotoja ja kertoi kerralla, että hänen taistelunsa oli jättänyt hänet kykenemättömäksi lukemaan tai kirjoittamaan. Vuonna 2012 hänellä oli myös kätensä istutettu satama auttaakseen häntä saamaan hoitoja, vaikka satama lopulta poistettiin. Taistelunsa huipulla Yolanda kokeili sekä yleisiä lääketieteellisiä hoitoja että kokonaisvaltaisia ​​käytäntöjä. Lopulta hän toipui. Taistelunsa seurauksena hän julkaisi kirjan nimeltä Uskokaa minua: Taisteluni Lyme-taudin näkymättömällä vammaisuudella .

Liiketoiminta: Yolanda Foster Hadid on työskennellyt sisustussuunnittelijana. Ennen avioeroa David Fosterin kanssa hän käynnisti myös projektin nimeltä 'Toivottoman romanttinen'. Projektin ilmaistuna tavoitteena oli auttaa pariskuntia elvyttämään suhteitaan. Projekti ei koskaan toteutunut.

Yolanda Hadid Fosterin palkka näyttelyyn Beverly Hillsin todelliset kotiäidit oli 100 000 dollaria vuodessa. Kun Yolanda erosi Mohamed Hadidista, oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että hän sai sovinnon, joka sisälsi 6 miljoonan dollarin talon Malibussa, kartanon Santa Barbarassa, useita autoja (mukaan lukien hänen Escalade ja Range Rover) ja 30 000 dollaria kuukausittaista elatusapua. Tämä ratkaisu sisälsi myös kertakorvauksen 3,6 miljoonaa dollaria käteisenä.

Kiinteistöt : Kesäkuussa 2007 Yolanda maksoi 4,5 miljoonaa dollaria tyhjästä yli 3 hehtaarin suuruisesta erästä Malibussa. Hän jatkoi yli 11 000 neliömetrin kartanon rakentamista. Vuonna 2013 hän yritti myydä kodin 23,5 miljoonalla dollarilla, mutta hänellä ei ollut ottajia. Lopulta hän myi talon vuonna 2016 19,5 miljoonalla dollarilla. Ostaja oli miljardööri Robert F.Smith, rikkain musta ihminen Amerikassa.

Yolanda Hadid Fosterin nettovarallisuus

Yolanda-vaimo

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Palkka: 100 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 11. tammikuuta 1964 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Näyttelijä, malli, sisustussuunnittelija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu