Zac Efronin nettovarallisuus

Kuinka paljon Zac Efron on arvoinen?

Zac Efronin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Zac Efronin nettovarallisuus ja palkka : Zac Efron on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Zac Efron nousi esiin lapsinäyttelijänä, jolla oli unohtumaton rooli Lukiomusikaali ja Lukion musikaali 2 . Tämän varhaisen menestyksen jälkeen Efron on esiintynyt useissa elokuva- ja televisiorooleissa.

Aikainen elämä: Zachary David Alexander Efron syntyi 18. lokakuuta 1987 Kaliforniassa. Hänet kasvatettiin veljensä rinnalla Arroyo Grandessa. Vaikka Efron on juutalainen sukunimi, Zac kasvatti hänet agnostisessa kotitaloudessa. Zac oli omistautunut opiskelija ja alkoi esiintyä lukionsa musiikkituotannoissa. Hän osallistui myös teatteriryhmiin koulun ulkopuolella ja kävi laulutunteja. Hänen lukion draamanopettajansa tiesi, että hänellä oli lahjakkuutta, joten hän yhdisti Zacin agenttiin Los Angelesiin. Vaikka Zachary hyväksyttiin yliopistoon lukion valmistuttua, hän ei osallistunut.

Ura: Aluksi Zac Efronin ura alkoi pienillä rooleilla erilaisissa TV-ohjelmissa, kuten ER, Firefly ja Huoltaja . Vuonna 2004 Zac varasi ensimmäisen toistuvan roolinsa näyttelyssä Kesämaa , ja hän otti keskeisemmän roolin näyttelyn tarinassa vuoteen 2005 mennessä. Miracle Run oli Efronin debyytti elokuvassa vuonna 2004, ja hänet nimitettiin nuoren taiteilijan palkinnoksi esityksestään.

Vuosi 2006 oli merkittävä vuosi Zac Efronin uralla, kun se merkitsi Lukiomusikaali. Tähän päivään asti monet Efronin fanit pitävät tätä hänen parhaana elokuvana. Se varmasti laittaa hänet Hollywoodin tutkaan, ja Efronista tuli suuri hitti teini-ikäisten yleisöjen keskuudessa. Kun elokuva julkaistiin DVD-levyllä, siitä tuli tuolloin eniten myyty TV-elokuva.

Seuraavaksi tulivat 2007-luvut Hiuslakka , toinen menestyvä musikaali, joka saavutti vaikuttavat lipputulot. Disneyn fanit olivat iloisia nähdessään Zac Efronin nousevan rooliinsa Lukion musikaali 2 vuonna 2007 ja uudelleen vuonna 2008 Lukion musikaali 3: Vanhempi vuosi . Vuonna 2009 hän soitti nuoremman version Matthew Perryn hahmosta 17 jälleen .

Vuodesta 2009 eteenpäin Zac Efron on pyrkinyt haarautumaan ja ravistamaan mainettaan lapsinäyttelijänä. Hän ilmestyi Minä ja Orson Welles, elokuva, joka esitettiin Toronton kansainvälisellä elokuvajuhlilla vuonna 2008 ennen laajempaa julkaisua. Charlie St.Pilvi oli Efronin seuraava elokuva vuonna 2010, ja se menestyi lipputuloissa huolimatta negatiivisista arvosteluista.

Kun hän on esiintynyt valtavirran elokuvassa 2011: n kanssa Uudenvuodenaatto , Efron liittyi näyttelijöihin Taiteet, vuoden 2012 riippumaton elokuva, joka sai positiivisia arvosteluja. Tuona vuonna Efron ilmestyi myös Lehdenjakaja , elokuva, joka oli kriittinen epäonnistuminen useimpien standardien mukaan.

Lainattuaan äänensä animaatioelokuvaan Lorax , Efron otti rooleja elokuvissa, kuten Onnekas , Parkland, ja Mihin hintaan tahansa seuraavien vuosien aikana. Zac Efron esiintyi ensimmäisessä romanttisessa komediassaan vuonna 2014 Se nolo hetki , elokuva, joka sai enimmäkseen negatiivisia arvosteluja.

Vuonna 2014 julkaistiin myös Naapurit, elokuva, joka esitti Zac Efronin 'pahaksi pojaksi', joka oli ristiriidassa hänen Disney-hahmojensa kanssa viime vuosina. Elokuva avasi tietä kypsemmille rooleille tulevaisuudessa, kuten 2015-luvulla Olemme ystäväsi ja vuoden 2016 aikuiskomedia, Likainen isoisä . Tuona vuonna hän toisti myös aikaisemman roolinsa Naapurit 2: Naisopiskelu nousee . Efronin seuraavan urakauden aikana hän otti tärkeät roolit elokuvissa, kuten Baywatch , Ranta Bum ja Erittäin paha, järkyttävän paha ja alhainen , jossa hän soitti sarjamurhaaja Ted Bundyä.

Vuonna 2019 ilmoitettiin, että Zac Efron esiintyy veljensä rinnalla selviytymis- / ulkotodellisuussarjassa nimeltä Tapa Efrons . Tuona vuonna ilmoitettiin myös, että Efron ilmaisi Fred Jonesin hahmon tulevassa Scooby Doo animaatioelokuva.

Getty

Muut hankkeet: Zac Efronilla on myös YouTube-kanava, jonka hän aloitti vuonna 2019. Kanavalla on usein Zacin veli, ja sisältö keskittyy yleensä ulkona eloonjäämiseen tai kuntoon ja ruokavalioon. Vuodesta 2020 lähtien hänen kanavallaan on 1,26 miljoonaa tilaajaa.

Zac Efron ja hänen veljensä Dylan loivat myös oman elokuvantuotantoyrityksen nimeltä Ninjas Runnin 'Wild. Yhtiö toimii Warner Bros. -lehden alla ja on osallistunut elokuviin kuten Likainen isoisä ja Tuo kiusallinen hetki . Perinteisten elokuvien lisäksi Ninjas Runnin 'Wild keskittyy myös digitaalisessa muodossa julkaistuun sisältöön.

Päihteiden väärinkäyttö ja oikeudelliset kysymykset: Zac Efron on taistellut päihteiden väärinkäytöstä vuosien varrella. Vuonna 2013 hän sai hoitoa pitkän taistelun jälkeen riippuvuuden kanssa ja vapauttamalla Naapurit, hän asui täysin raittiina elämäntapana. Ennen tätä Zac Efronia kohdeltiin usein juorut ja otsikot hänen väitetystä huumeiden käytöstä ja juhlatilasta.

Vuonna 2014 Zac Efron pääsi otsikoihin, kun hän joutui fyysiseen riitaan kodittoman miehen kanssa Los Angelesissa. Vaikka lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle, he eivät tehneet pidätyksiä, koska he pitivät tapahtumaa keskinäisenä taisteluna.

Vammat ja sairaudet: Vuonna 2013 kaatuneena omassa kodissaan Zac Efron mursi leukansa ja tarvitsi sen kytkemisen sairaalaan. Vuonna 2019 Efron sai joko lavantautin tai vakavan bakteeri-infektion, joka olisi voinut lopettaa elämänsä. Hän sairastui sairauteen kuvaamalla yhtä ulkona eloonjäämisvideoitaan Papua-Uudessa-Guineassa. Onneksi hänet kuljetettiin sairaalaan ja myöhemmin toipui.

Henkilökohtainen elämä: Zac Efron aiheutti melkoisen surinaa, kun hän aloitti tapaamisen Lukiomusikaali Costar, Vanessa Hudgens. Viiden vuoden suhde kesti vuosina 2005–2010. Efron aloitti myöhemmin Sami Miron mallintamisen vuonna 2014. Suhde päättyi kaksi vuotta myöhemmin.

Zac Efronin nettovarallisuus

Zac Efron

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. lokakuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Zac Efronin tulos

  • 17 Jälleen 1 000 000 dollaria
  • Lukion musikaali 3: vanhempi vuosi 3 000 000 dollaria
  • Hiuslakka 100000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu