Zack de la Rocha Nettovarallisuus

Kuinka paljon Zack de la Rocha on arvoinen?

Zack de la Rochan nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Zack de la Rocha Nettovarallisuus: Zack de la Rocha on amerikkalainen muusikko, lauluntekijä, räppäri ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. De la Rocha tunnetaan parhaiten räpimetalliryhmän Rage Against the Machine laulajana ja sanoittajana, ja ryhmän kanssa hän on myynyt yli 16 miljoonaa albumia ja ansainnut useita palkintoja. Rage Against the Machine hajosi sen jälkeen, kun Zack lopetti toimintansa vuonna 2000, mutta he kokoontuivat uudelleen vuonna 2007 ja pysyivät yhdessä vuoteen 2011. Vaikka bändi ilmoitti vuoden 2020 yhdistymiskiertueesta, 52 aikataulun mukaista päivämäärää lykättiin Coronavirus-pandemian vuoksi.

Aikainen elämä: Zack de la Rocha syntyi Zacharias Manuel de la Rocha 12. tammikuuta 1970 Long Beachillä Kaliforniassa. Hänen äitinsä Olivia on saksalaisen ja irlantilaisen perinnön ja isä Robert (taiteilija) on amerikkalainen meksikolainen. Olivian ja Robertin eron jälkeen 6-vuotias Zack muutti Irvineen äitinsä kanssa, joka ilmoittautui Kalifornian yliopistoon Irvineen ansaitsemaan tohtorin tutkinnon antropologiassa. De la Rocha tapasi tulevan Rage Against the Machine -bändikaverinsa Tim Commerfordin peruskoulussa, ja he molemmat liittyivät Juvenile Expression -yhtyeen bändeihin kitaristeina juniorikoulussa. De la Rocha arvosti punk rock -yhtyeitä jo varhaisesta iästä lukien, mukaan lukien The Clash, Bad Religion ja Sex Pistols. Lukiossa hän liittyi Hardstance-yhtyeeseen, josta kehittyi hardcore-bändi Inside Out vuonna 1988 ja joka sai suuren kansallisen undergroundin.

Ura: Inside Out hajosi vuonna 1991, ja de la Rocha kiinnostui hiphopista. Freestylingin aikana paikallisessa klubissa hän tapasi kitaristi Tom Morellon, ja kaksi perustivat Rage Against the Machine -yrityksen Commerfordin kanssa, joka soitti bassolle bassoa, ja rumpalin Brad Wilkin. Yhtye julkaisi oman nimensä debyyttialbuminsa vuonna 1992, ja se oli kriitikoiden ja musiikkifanien hitti Triple Platinum. Seuraavana vuonna he soittivat päävaiheen Lollapaloozassa, ja heidän jatkoalbuminsa 'Evil Empire' (1996) ja 'The Battle of Los Angeles' (1999) saavuttivat molemmat 1. sijan Billboard 200 -listalla. Vuonna 2000 Zack jätti yhtyeen, ja Morello, Commerford ja Wilk liittyivät Audioslaveen viimeiseen albumiinsa, 'Renegades' julkaistiin saman vuoden joulukuussa.

De la Rocha aloitti soololevyn parissa ennen kuin Rage Against the Machine hajosi, ja vaikka hän jatkoi äänitystä bändin hajottua (yhdessä DJ Shadowin, Roni Sizein ja Questloven kanssa), hän ei koskaan julkaissut levyä. Sitten hän teki yhteistyötä Nine Inch Nailsin Trent Reznorin kanssa ja tuotti 20 kappaletta, joita ei myöskään koskaan julkaistu. Ainoa päivänvalon kappale oli 'We Want It All', joka sisältyi vuoden 2004 albumiin 'Songs and Artists that Inspired Fahrenheit 11. syyskuuta. '' Zack esiintyi Roni Size / Reprazentin '' Myrskyn keskuksessa '' vuonna 2000 ja Blackalicious '' Julkaisussa '' vuonna 2002, ja teki sitten yhteistyötä DJ Shadow'n kanssa kappaleesta '' March of Death '', joka protestoi Yhdysvaltojen tulevaa hyökkäystä Irakiin. Vuonna 2005 de la Rocha esitteli uutta materiaalia esiintyessään Son de Maderan kanssa. Hän tapasi yhtyeen marraskuun Farm-konsertissa, tapahtumassa South Central Farmersille. Hän perusti yhtyeen One Day lionina Jon Theodoren kanssa vuonna 2008, ja ryhmä julkaisi itsenäisen EP: n sinä kesänä. Vuonna 2016 Zack julkaisi singlen Digging for Windows, joka kertoi, että hänen ensimmäinen sooloalbuminsa julkaistaisiin seuraavana vuonna, mutta vuodesta 2020 lähtien levyä ei ole vielä julkaistu.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images Coachellalle)

Rage Against the Machine kokoontui jälleen Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla huhtikuussa 2007, otsikon viimeisenä päivänä ja houkuttelemalla festivaalin suurinta yleisöä. He menivät pelaamaan seitsemää muuta esitystä Amerikassa samana vuonna, ja vuonna 2008 he esiintyivät The Big Day Out -festivaaleilla Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, Sydneyssä, Melbournessa, Perthissä ja Adelaidessa, Australiassa, ennen kiertuetta ympäri maailmaa ja otsikoita Lollapaloozaa vuonna Chicago. Rage Against the Machine soitti viimeisen näyttelynsä LA Rising Music Festivalilla 30. heinäkuuta 2011. He ilmoittivat vuoden 2020 yhdistymiskiertueesta, mutta eivät päässeet soittamaan päivämääriä ennen kuin Covid-19 aiheutti kaikkien konserttipaikkojen toiminnan lopettamisen, kiertue on siirretty uudelleen kesälle 2021.

Aktivismi: Zack on Meksikon Zapatista (EZLN) -liikkeen, Leonard Peltierin ja Mumia Abu-Jamalin, kannattaja, ja Yhdysvaltojen Abu-Jama-kohtelu innoitti häntä todistamaan maata vastaan ​​YK: n edessä. De la Rocha on omistautunut tuomaan tietoisuutta maahanmuuttajien ja vähemmistöjen taisteluista, ja hänellä oli tärkeä rooli Highland Parkin kansan resurssikeskuksessa, joka nimettiin uudelleen Centro de Regeneracion -keskukseksi, joka oli taiteilijoiden ja aktivistien turvapaikka ja isännöi nuorisoelokuvafestivaaleja sekä musiikkia ja graffiti-työpajat. EZLN on inspiroinut useita Rage Against the Machine -kappaleita, mukaan lukien 'People of the Sun' ja 'War Within a Breath', ja bändi käytti EZLN-lippua taustana lavalla uudelleenkäynnistyskiertueen aikana. Vuonna 2007 de la Rocha ja Morello esiintyivät Chicagon blues-talossa tukeakseen Immokalee Workersin reilun ruokarallin koalitiota.

Palkinnot ja kunniamerkit: Rack Against the Machine -elokuvalla Zack on ansainnut 7 Grammy-ehdokasta ja voittanut parhaan metalliesityksen Tire Me -elokuvasta vuonna 1997 ja parhaan Hard Rock -esityksen Guerrilla Radio -elokuvasta vuonna 2001. Bändi otettiin mukaan Kerrang! Hall of Fame vuonna 2008 ja valittiin vuoden sankareiksi NME Awards -palkinnoissa vuonna 2010.

Kiinteistöt: Vuonna 2014 de la Rocha maksoi 1,29 miljoonaa dollaria kodista Silver Lake -alueella Los Angelesissa. Hän listasi tämän myytävän kodin maaliskuussa 2021 hintaan 1,65 miljoonaa dollaria. Hän omisti aiemmin myös 2663 neliömetrin Los Feliz -huvilan 1990-luvun puolivälissä ja myi jonkin aikaa 2000-luvun puolivälissä.

Vuonna 2015 hän maksoi 3,7 miljoonaa dollaria kodista Point Dumen alueella Malibussa.

Lopuksi, Zackilla on pitkään omistama varasto / luova tila Los Angelesin keskustassa.

Zack de la Rocha Nettovarallisuus

Zack de la Rocha

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. tammikuuta 1970 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, muusikko, sosiaalinen aktivisti, räppäri, runoilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu