Zak Bagans 'oli erittäin sairas' tutkittuaan The Conjuring -taloa

Halloween 2019 -erikoistarjouksessaGhost Adventures -tiimi tutkii Halloween 2019 -elokuvan Harrisvillen maalaistalon kirous -elokuvassa Rhode Islandin todellista kotia, joka inspiroi ikonisia Conjuring-elokuvia. Vasemmalta oikealle: Jay Wasley, Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley. (Travel Channelin ystävällisyys) Halloween 2019 -erikoisohjelmassa, Harrisvillen maalaistalon kirous, Ghost Adventures -tiimiin liittyy tutkittavaksi Andrea Perron, joka asui tosielämän kodissa, joka inspiroi Conjuring-elokuvia perheensä kanssa ja koki kauhun omakohtaisesti . (Travel Channelin ystävällisyys) Ghost Adventures -tiimi vasemmalta oikealle: Jay Wasley, Zak Bagans, Billy Tolley, Aaron Goodwin (Travel Channel) Vera Farmiga ja Patrick Wilson esittävät Lorrainea ja Ed Warrenia elokuvassa The Conjuring. (Warner Bros.Viihde)

Zak Bagans seuraa paranormaalien tutkijoiden Edin ja Lorraine Warrenin jalanjälkiä.

Kuvaannollisesti Bagans avasi Haunted Museumin, 600 E.

Kirjaimellisesti hän tutkii ensimmäistä kertaa yhtä heidän tapauksistaan ​​kahden tunnin Halloween-erikoishaamuseikkailut: Curse of the Harrisville Farmhouse (torstaina 21.00, Travel Channel), jossa hän ja hänen tiiminsä tutkivat 1700-luvun asuntoa, joka innoittamana The Conjuring.

Harrisvillen maalaistalo

Ed ja Lorraine Warren olivat saaneet niin paljon huomiota elokuvien ja Hollywoodin takia, että halusin todella päästä sisään ja nähdä muita yksityiskohtia, joita ei todellakaan kuvattu Hollywood -elokuvissa, Bagans sanoo. Tiedän, että siinä on totuus, mutta samalla halusin tehdä oman tutkimukseni niin ikonisessa ja tunnetussa tapauksessa.

Bagans oli yrittänyt tutkia muita Warrensiin liittyviä sivustoja, joita Patrick Wilson ja Vera Farmiga esittivät Conjuring -franchising -sarjassa, mutta ilmeisesti selviytyminen kaikista aikansa arvoisista kohtaamisista on jättänyt asunnon omistajat enemmän kuin hieman järkyttyneiksi ja haluttomiksi ruopata kaiken sen.

Sitten kesäkuussa Cory ja Jennifer Heinzen ostivat maalaistalon Harrisvillesta, Rhode Islandilta, joka on peräisin vuodelta 1736. Perhe alkoi nähdä valoja, joissa ei pitäisi olla valoja, Cory kertoo jaksossa.

Tämän myötä Bagans sai avauksensa.

kuinka paljon tamela mann on arvoinen

Erityistutkimusta varten Ghost Adventures Crew'n seurassa olivat demonologit veljet Carl ja Keith Johnson, jotka tutkivat maalaistaloa ennen Warrensia. Heidät tapaa talossa sen entinen asukas Andrea Perron, joka yhdessä vanhempiensa ja sisarustensa kanssa esitetään elokuvassa.

Luulen, että heillä oli parhaat aikomukset, Perron sanoo Warrensista jaksossa. Lorraine kertoi minulle 40 vuotta myöhemmin: ’Ed ja minä olimme päämme yläpuolella heti kun ylitimme kynnyksen. Emme vain tienneet sitä. '

'Vain outo energia'

Kartanolla, joka asui Arnoldin perheen kahdeksalle sukupolvelle, oli tragedioita ja epätavallisia kuolemia kauan ennen kuin Perronit muuttivat sinne vuonna 1980.

Emme voi kiistää sitä tosiasiaa, että Arnoldin perheeseen kohdistettiin valtava kirous, Bagans sanoo haastattelussa. Eli oli itsemurha. Tapahtui murha. Siellä oli vain epätavallisia kuolemia. Myrkytykset, kurkku halkotaan. Jotain vaivasi sitä perhettä.

Jotain näyttää vaivanneen melkein kaikkia, jotka tulivat taloon kuvauksen aikana.

kuinka paljon rahaa samuel l jacksonilla on

Las Vegaani Aaron Goodwin, joka on ollut Bagansin kanssa Ghost Adventuresin alusta lähtien, valittaa jakson jossain vaiheessa kipuja rinnassaan. Toisessa tapauksessa hänen täytyy levätä sen jälkeen, kun hän on voittanut jotain.

Minun piti istua alas, jätkä. Se oli joko juoksua tai istumista, koska olin menossa alas, hän sanoo erityisessä. Se oli vain outoa energiaa. Epänormaali. Ei niin kuin olemme tunteneet aiemmin.

'Erittäin sairas'

Mutta Bagansilla on saattanut olla pahempi kuin kukaan muu.

Hän ilmaisee eri paikoissa ympäri taloa huimausta, ahdistusta ja levottomuutta sekä hengitysvaikeuksia ja munuaiskipua.

Olin erittäin sairas, hyvin sairas, noin kolme viikkoa sen jälkeen, hän sanoo nyt. En ollut oma itseni, vaikka olin pitkällä matkalla. Minulle tapahtui asioita, jotka näyttivät vain normaalilta. Uskon, että se sai minut todella sairaaksi. Minulla oli ahdistusta ja paniikkia, jotka olivat vain niin epätavallisia. Vain se sairastumisen tunne. En näyttänyt itseltäni. En tuntenut itseäni. En halunnut olla kenenkään lähellä.

En ole koskaan tuntenut omaksuttani, Bagans selventää, mutta minusta tuntui, että jokin vetäisi elämän minusta ulos.

Yhden tutkimuksen jälkeen hän kehitti pysyvän diplopian, eli kaksoiskuvan, jonka vuoksi hänen on aina käytettävä prismalaseja. Mutta se koski hänen elokuvaansa Demon House vuonna 2018. Mitä tulee Ghost Adventures -jaksoihin, Bagans sanoo, että tämä viimeisin tutkimus vaikutti häneen enemmän kuin mikään sen jälkeen, kun hän vieraili Bobby Mackeyn musiikkimaailmassa Wilderissa, Kentuckyssa, missä hän paljasti selässä salaperäisiä naarmuja sarjan ensi -iltana vuonna 2008.

Vaikka se oli hyvin pelottavaa, se oli uskomattoman mahtavaa, Bagans sanoo Harrisvillen maalaistalosta ja sen siteistä Warrensiin, koska se todella osoitti minulle, että Perronien tarinat olivat totta, ja siellä on jotain.