Zsa Zsa Gabor Nettovarallisuus

Kuinka paljon Zsa Zsa Gabor on arvoinen?

Zsa Zsa Gaborin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Zsa Zsa Gabor Nettovarallisuus: Zsa Zsa Gabor oli unkarilainen syntynyt näyttelijä ja seurallinen, jolla oli nettovarallisuus 40 miljoonaa dollaria kuolemansa aikaan. Zsa Zsa kuoli joulukuussa 2016 99-vuotiaana.

Budapestissa, Itävallassa-Unkarissa vuonna 1917 syntynyt Zsa Zsa Gabor herätti huomiota sen jälkeen, kun hänet kruunattiin Miss Unkariksi vuonna 1936. Viisi vuotta myöhemmin hän muutti Yhdysvaltoihin ja sai ensimmäisen elokuvaroolinsa elokuvassa Lovely to Look At. Myöhemmin hän esiintyi Fred Astairen ja Ginger Rogersin rinnalla elokuvassa Emme ole naimisissa! Muita 50-luvun elokuvailmoituksia ovat Moulin Rouge, 'Pahan kuolema', 'Tyttö Kremlissä' ja 'Pahuuden kosketus'. Hän esiintyi useissa televisio-ohjelmissa, kuten Playhouse 90, Matinee Theatre, Gilligan's Island, The Love Boat, The Facts of Life, Riley Life ja Batman.

Broadwayn näyttelijä tuli tunnetuksi sekä lavalla että sen ulkopuolella mielenkiintoisesta henkilökohtaisesta elämästään. Hän oli naimisissa yhdeksän kertaa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa kesti vuosina 1937–1941. Hän oli sitten naimisissa Hilton-hotellin perustajan kanssa Conrad Hilton Vuosina 1942–1947. Heillä oli vuonna 1947 tytär, jolle he antoivat nimen Constance Francesca Gabor Hilton. Constance, joka yleensä käytti toista nimeään Francesca, olisi Zsa Zsa ainoa lapsi. Vuosikymmeniä myöhemmin Zsa Zsa väitti, että lapsi syntyi Conradin raiskauksen jälkeen. Paris Hilton ja Nicky Hilton olisivat siis Francescan isovanhempia ja Zsa Zsan entisiä isovanhempia. Gabor myöhemmin vei tyttärensä oikeuteen petossyytösten vuoksi, mutta näyttelijä ei koskaan ilmestynyt.

Hän oli naimisissa Frederic Prinz von Anhaltin kanssa vuodesta 1986 kuolemaansa saakka.

Vuonna 1989 hän pääsi otsikoihin poliisin lyömisestä sen jälkeen, kun hänet vedettiin ajon aikana, ja myöhemmin osallisuudesta auto-onnettomuuteen, joka jätti hänet pyörätuoliin vuonna 2002. Vuosia myöhemmin Gabor kärsi useita aivohalvauksia, vaati lonkan korvaavaa leikkausta ja jalkaa amputaatio. Zsa Zsa Gabor kuoli 18. joulukuuta 2016 99-vuotiaana.

Bel Air Mansion : Vuonna 1973 Zsa Zsa maksoi 245 000 dollaria 1,1 hehtaarin suuruisesta kartanosta Bel Airissa. Se on sama kuin noin 1,435 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareissa inflaation sopeutumisen jälkeen. Vuonna 2012 kotia käytettiin Liberacen Vegas-kartanon stand-in-tilana Michael Douglas / Matt Damon HBO -elokuvassa Kynttilänjalan takana. Koti myytiin kolme kertaa Zsa Zsan kuoleman välillä vuosina 2016--2020. Vuonna 2011 hän listasi sen hintaan 15 miljoonaa dollaria. Se myytiin vuonna 2013 11 miljoonalla dollarilla, mutta Zsa Zsa uskotaan saavan jäädä kartanoon myynnin jälkeen. Koti myytiin jälleen vuonna 2017 10 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2018 se noteerattiin 23,5 miljoonalla dollarilla. Myöhemmin samana vuonna se myytiin 21 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2020 se myytiin 16 miljoonalla dollarilla.

Zsa Zsa Gabor Nettovarallisuus

Zsa Gábor Zsa

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. helmikuuta 1917 - 18. joulukuuta 2016 (99 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä, seurustelija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Zsa Zsa Gabor Ansiot

  • Tyttö Kremlissä 10000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu